Bryllupsplanlægning er sjovt!

Planlægnings app

Wedbox Planner er den mest innovative bryllupsplanlægnings-app der findes. App’en guider dig nemt igennem planlægningen og giver inspiration til DIY og forhandlere.

Wedbox Planner er baseret på mere end 300.000 brugers erfaring med at planlægge brylluppet, og app’en er 100 % gratis.

Download

Hvad kan Wedbox Planner?

Personlig huskeliste

Kom godt igang med vores bud på en huskeliste til brylluppet og tilret listen on the fly. Wedbox Planner giver dig et samlet overblik over planlægningen og viser dig, hvornår du skal fokusere på de forskellige opgaver.

Gæsteliste

Hold styr på gæstelisten direkte i app’en og bevar overblikket over, hvem der er inviteret, har meldt afbud og vigtigst af alt – hvem der kommer til brylluppet.

Countdown

Hold styr på uger, dage og minutter til den store dag. Lad nedtællingen begynde – og del din bryllups-countdown på sociale medier.

Bryllupsbudget

Budget-funktionen er det perfekte værktøj til at holde styr på omkostningerne ved at holde bryllup. Bryllupsbudgettet er enkelt og overskueligt opbygget, så I altid har et godt overblik over, hvor mange penge I har brugt, og hvad I mangler at betale.

Hold styr  på jeres leverandører

Hvad har de nærmste bryllups-leverandører at tilbyde? Find flotte feststeder, smukke brudekjoler, elegante vielsesringe eller en dygtig fotograf, der matcher budgettet.

Bevar overblikket

Når du åbner app’en, viser vi dig præcis hvor I er i planlægnings-processen. Følg budgettet, huskelisten, gæstelisten og jeres bryllups-countdown på ét sted.

Samarbejd med din partner

Aldrig har det været nemmere at være fælles om planlægningen.
Invitér din partner og del de forskellige værktøjer i app’en – eller uddelegér opgaverne for at lette arbejdsbyrden.

Download

FAQ´s

Hvorfor skal vi bruge planlægnings-app'en?

App’en hjælper jer med at planlægge og holde styr på brylluppet. Vi tilbyder nogle skabeloner, men det er nemt at tilrette alt i app’en, så det passer 100 % til jeres bryllup.

Wedbox Planner indeholder ikke verdens mest avancerede værktøjer, men derimod enkelte og overskuelige værktøjer, der er skræddersyet til bryllupsplanlægningen.

Kan man lave sin eget huskeliste og sit eget budget?

Ja, Det er nemt at komme igang med vores skabeloner, men hvis I hellere vil starte helt forfra, kan dette gøres med et enkelt klik.

I styrer naturligvis også selv, hvilket sprog og valuta app’en skal bruge.

Hvordan er app'en interaktiv?

Wedbox Planner notificerer jer løbende, når der er noget I skal være opmærksomme på. Det er også muligt for begge parter at arbejde i app’en  på samme tidspunkt – i kan se hinandens rettelser i real time.

På hvilke telefoner kan app'en bruges?

Wedbox Planner er udviklet til iPhones og Android telefoner. Så hop ind på din app store og prøv app’en – den er ganske gratis.

Hvad koster Wedbox Planner?

Ikke noget – app’en er gratis! Der er heller ikke nogen in-app køb eller skjulte omkostninger.

Hvornår skal man starte med at bruge app'en?

Man kan starte med at bruge app’en når som helst.

De fleste opretter sig 12-14 måneder inden brylluppet, men man kan også sagtens bruge app’en til slutspurten nogle få måneder inden den store dag.

Hvordan adskiller Wedbox Planner sig fra andre løsninger?

Exel, pen og papir, google sheets. Der er mange måder at holde styr på planlægningen.

Wedbox Planner adskiller sig ved at være skræddersyet til bryllupper. Så man får ikke verdens mest komplicerede værktøj, men derimod simple, brugervenlige og fleksible værktøjer, der giver et reelt overblik.

Hvorfor er Wedbox CO2 neutral?

Vi ønsker at bygge produkter der skaber værdi og har positiv inflydelse på menneskers liv. At være CO²-neutral, og dermed passe på miljøet, passer perfekt med denne vision.

Wedbox har været CO2 neutral siden Juli 2018. Se vores certifikat her: https://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/4913/l/1

Belastningen ved at køre app’en, alle vores servere og hjemmesider bliver neutraliseret ved at investere i vedvarende energikilder, forskellige CO2 reduktions-projekter, samt ved at købe certificerede ‘CO2 offsets’. Læs meget mere her www.ingenco2.dk

Download app’en

Planlægnings-app’en har kun ét formål: At hjælpe jer med at planlægge drømmebrylluppet så nemt som muligt.

Opret dig idag og fortæl os, hvad du synes om app’en.

English
English

Hvad andre siger om bryllupsplanlægning med med app’en!

Fin og overskuelig app til at danne sig et overblik (som ens partner også kan se)❤️

★ ★ ★ ★ ★
Zenna Meyer 

Den er fantastisk og har hjulpet med at give ro i en stressende tid

★ ★ ★ ★ ★
Pernille Christiansen

Super god og overskuelig app, med super mulighed for selv til tilføje og trække fra i ens ønsker samt ens budget.! Er personligt rigtig glad for den smarte huskeliste, der er inddelt efter måneder, så man hele tiden kan følge med i tidsplanen, og sørge for at huske det hele. 👍

★ ★ ★ ★ ★
Nanine Jørgensen

Super app – hele tiden lige ved hånden

★ ★ ★ ★
Thomas Hansen

Super god og dejligt den kommer med forslag til budget og tjekliste! Dejligt at den også har fået en feature til at holde styr på gæster.

★ ★ ★ ★ ★
Amalie Bojsen

Super brugervenlig

★ ★ ★ ★ ★
Tina Mertz