Se de bedste bryllupsleverandører i dit lokale område

Leverandør oversigt

Vi har Danmarks største oversigt over leverandører, men der ud over så kan vi både på geografi, budget og dato matche dig med de rigtige leverandører, så det bliver nemmere for dig at træffe det bedste valg. Fra app´en kan i de forskellige kategorier se de leverandører der er nærmest dig.

Download app´en og se leverandører her

Det er leverandørene der skaber drømmebrylluppet

personalised checklist v2

Intelligent matchmaking

Vi svinger mellem 200 og 1000 oprettede bryllupper HVER DAG. Dermed er vi den største bryllupsplatform i Nordeuropa. Med så mange bryllupper, kan vores database hjælpe dig med at foreslå de rigtige leverandører

What matters now

Spejl – Spejl på væggen der

…hvem er den bedste fotograf i byen her?
Når du aldrig har booket en bryllupsfotograf før, så kan det være et svært valg at få taget. Derfor bruger vi anmeldelser fra tidligere brudepar til at hjælpe kommende brudepar.

Tips and vendors

Alt i én bryllupsapp

I app´en har du al din planlægning samlet et sted. dvs. at du har overblik over dit budget, hvilke gæster der kommer og hvilke leverandøraftaler du har på plads. Samtidig kan din partner tilgå og rette i alle informationer, således at i kan arbejde på det hver for sig og sammen.

Få ro i maven!

Vi har arbejdet med brudepar i 15 år og det vi hører om igen og igen er en uro og nervøsitet for ikke at få det hele på plads eller glemme en vigtig detalje.

Derfor har vi lavet denne app´en, som giver dig overblik og ro på 3 punkter: Budget, Checkliste og Leverandørvalg

Installer bryllupsapp´en her

Dette har vores brugere sagt om bryllupsapp´en

Appen gør planlægningen af brylluppet nemt og overskueligt. Jeg har brugt bryllupsbudget værktøjet med min partner

★ ★ ★ ★ ★
Johanne Blå 

ELSKER DEN!!! Giver et nemt og hurtigt overblik og giver en god huskeliste og gå ud fra.

★ ★ ★ ★ ★
Nadia jensen

Er så tilfreds med app’en i sig selv. Det bliver 5 flotte stjerner herfra – fordi den har givet mig mere overblik over mit kommende bryllup. Vildt nok at det oven i købet er en gratis bryllupsapp

★ ★ ★ ★ ★
Frk. Jørgensen

Nordeuropas største bryllupsapp

I 2019 havde vi 9000 danske brudepar registreret i app´en og 129.000 fra hele verden. Vi er stolte af at app´en er udviklet og drevet fra Danmark og Danmark er det land hvor vi har den største markedsandel.

Vores planlægningsapp er gratis for brudepar, så installer den nu og test den af til dit bryllup.

English
English